Vastuuta ympäristöstä ja hyvinvoinnista

Osaamisemme ydin on testattujen matalaenergiailmanvaihtokoneiden tuotekehityksessä ja valmistuksessa. Tuotteen koko elinkaari on suunniteltu niin että sen valinta, asentaminen ja huolto on helppoa.

Parasta käyttäjäkokemusta

Energent Oy perustettiin vuonna 1982, jolloin toiminta keskittyi erikoiskohteiden ilmanvaihtokoneisiin. Nykyään painopiste on valikoiduilla markkinasegmenteillä asunto-osakeyhtiöistä ja päiväkodeista julkiseen rakentamiseen ja teollisuuteen. Tarjoamme esitestattuja ilmanvaihtokoneita, jotka toimivat koko käyttöikänsä mahdollisimman pienin kokonaiskustannuksin. Rtek by Energent -tuotemerkin brändikuva rakentuu parhaasta käyttäjäkokemuksesta sekä panostuksesta kestävään kehitykseen ja raikkaaseen tulevaisuuteen. Kattava tuotevalikoima sisältää edistyneitä, helposti käyttöönotettavia ilmanvaihtokoneita, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Sopiva kone löytyy vaivattomasti Presimer-mitoitusohjelmamme avulla.

Vastuuta ympäristöstä ja energiankulutuksesta

Ympäristönäkökohdat ovat meille tärkeä painopistealue ja huomioimme ne kaikissa tuotteissamme aina suunnittelusta tuotantoon, logistiikkaan ja kierrätykseen. Kaikki Energentin tuotteet on suunniteltu energiatehokkaiksi ja kestämään mahdollisimman pitkään. Energiatehokkaat matalaenergiakoneemme on merkitty vihreällä e-symbolilla ja ne ovat ekosuunnitteludirektiivin 125/EY/2009 mukaisia. Noudatamme sertifioitua laatu- ja ympäristöjärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vaatimukset. Sertifioitu hitsausjärjestelmämme täyttää standardin EN 1090-1:2009/A1:2011 vaatimukset.

Ympäristöpolitiikkaamme varmistaa, että pyrimme aktiivisesti pienentämään prosessien, tuotteiden sekä palvelujen ympäristövaikutuksia. Tuotantoprosessissa käytetään ainoastaan ensiluokkaisia kierrätettäviä materiaaleja. Ylimääräisten pakkausten käyttöä vältetään ja vähäisetkin materiaalijäämät kierrätetään.

Prosessissa syntyvästä vähäisestä jätemäärästä noin 97 % on täysin kierrätyskelpoista. Haitallisen jätteen osuus on noin 0,1 %.