Kiinteistö-, loma- ja asunto-osakeyhtiöt

Holiday Club

Rtek-ilmastointikoneita on käytössä useissa Holiday Club -ketjun lomakohteissa, kuten Vuokatissa ja Saimaalla. Olemme halunneet omalta osaltamme olla mukana luomassa Suomeen viihtyisiä, terveellisiä ja laadukkaita loma-asumisen ja vapaa-ajanvieton olosuhteita. Miellyttävä ja raikas sisäilma on yksi oleellinen osa onnistunutta lomaelämystä.

Asunto-osakeyhtiöt Pellaksen Kruunu, Pellaksen Linna ja Pellaksen Loiste

Espoon Pellaslaakson kolmen asunto-osakeyhtiön kokonaisuus koostuu viidestä uudesta kerrostalosta, joiden ilmanvaihdosta vastaa viisi Rtek RVM VV58-CO -konetta. Koneet ovat täydellisiä pakettikoneita, jotka sisältävät mm. vastavirta LTO:n, lohkosulatuspellistön, sisäänrakennetun kompressorijäähdytyskoneiston ja valmiin sähköistyksen.

Kiinteistö Oy Lapuan Teora

Lapuan Teora on kuudenkymmenen asunnon kiinteistöosakeyhtiö, jonka huoneistoala (2768m2) pitää sisällään asuin- ja hoitohuoneet, ryhmä- ja sosiaalitilat, sekä keittiöt ja varastotilat. Näiden erilaisten tilojen ilmanvaihdosta huolehtii kymmenen vastavirtalämmönsiirtimellä varustettua Rtek-konetta. Koneet ovat pystymallisia, eli niiden kanavaliitännät sijaitsevat koneen päällä. Tämä on hyvä ratkaisu silloin, kun koneilta vaaditaan pientä lattiapinta-alaa.

Tilaa uutiskirje

ilmanvaihdon asiantuntijoilta