Rekrytointi

Haemme ilmanvaihtokoneiden

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Etelä-Suomeen

myymään ja markkinoimaan ilmanvaihtoratkaisuja LVI-suunnittelijoille ja projektiasiakkaille. Myyntialueenasi on pääsääntöisesti Lahti-Riihimäki-Kirkkonummi-Porvoo rajan sisälle jäävä Etelä-Suomen alue (työpisteesi voidaan miettiä tarkemmin tapauskohtaisesti).

Tehtävässä vastaat myynnin operatiivisesta tekemisestä kentällä ja toimistosta käsin esittelemällä Rtek-tuotteita sekä niihin nivoutuvia suunnittelutyökaluja asiakaskunnalle. Myyntityössäsi toimit asiakkaan IV -suunnittelun tukena eli toimenkuvasi on teknisesti konsultoivaa tuotemyyntiä. Kokonaisuutena vastaat tavoitteiden mukaisien myyntituloksien aikaansaamisesta yrityksen uusasiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan tulosvastuullisena aluemyyjänä.

Tarjolla paikka pitkän historian omaavassa yrityksessä, joka on nyt vahvassa kasvun vaiheessa. Pääset mukaan kehittämään toimintaa kasvuhakuisesti sekä asiakasläheisesti tuotteiden kanssa, jotka ovat alallaan tunnetut ja halutut LVI -alan toimijoilla, urakoitsijoilla sekä tukkuliikkeiden edustajilla. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan, joko heti tai kesälomien jälkeen. Tehtävään ja tuotteisiin perehdytetään hyvin.

Odotamme myyntitehtävähakijoilta

kokemusta teknisestä b-to-b myynnistä
tarjouslaskennan taitoa
myynnin juridiikan ymmärrystä (asiakas-/vuosi-/yhteistyösopimukset)
matkustusvalmiutta (yöksi kotiin, satunnaiset käynnit pk-seudun ulkopuolella)
perusosaamista ja/tai kiinnostus IV-tekniseen työympäristöön ja tuotteisiin
varmaa esiintymistaitoa ja proaktiivista itsenäistä työotetta
hyvää toimisto-ohjelmien ja web-tiedonhankinnan hallintaa
CAD -lukutaitoa
Eduksi lasketaan myyntitehtävää tukevana osaamisena

kontaktit rakennus-, urakointi- ja LVI -suunnitteluyrityksiin
kaikki markkinointityökokemus
Kaikki lisätiedustelut Lakeusrekryn Jouko Karjalainen 0400 72 17 17 (25.5-14.6, paras tavoitettavuus klo 7-15), jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi ja Tuomo Ojala 045 878 5550 (15.6-28.6, paras tavoitettavuus 11-17).

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti. Toimita alla olevan Lakeusrekryn www-linkin kautta liitteenä ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä sekä alustava palkkatoiveesi. Hakuaika loppuu 1.7.2018.

https://www.lakeusrekry.fi/tyopaikat/aluemyyntipaallikko-etela-suomi/